Μανούλα..
πολλές φορές, όταν μου βγαίνει η επιμονή και η αντιδραστικότητα, δεν το κάνω γιατί θέλω να σε στεναχωρήσω..
είναι ο δικός μου τρόπος για να τραβήξω την προσοχή σου.. το ενδιαφέρον σου.. για να σου κλέψω ένα χάδι ή μια αγκαλιά από τον πολύτιμο χρόνο σου!
Το βλέπω μανούλα ότι κουράζεσαι πολύ, ότι γυρίζεις κουρασμένη από τη δουλειά και πρέπει μετά να μαγειρέψεις, να παίξεις μαζί μου, να με φροντίσεις, να φροντίσεις και το μπαμπά μου..
Μην με κάνεις όμως να νιώθω τύψεις..μην εκνευρίζεσαι μαζί μου όταν δε φταίω, επειδή αγχώθηκες στη δουλειά, επειδή, όπως λέει ο μπαμπάς “είμαστε δύσκολα οικονομικά” ή επειδή δεν έχεις χρόνο για τις υποχρεώσεις σου.
Έλα κοντά μου όταν κλαίω και μη μου φωνάζεις. Αγκαλιασέ με, μίλησέ μου ήρεμα, κάνε με να νιώσω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά, να καταλάβω τα λάθη μου..
Και μην νιώθεις τύψεις μανούλα.. όποιο λάθος και να κάνεις, εγώ ξέρω ότι κατά βάθος με αγαπάς και θα είμαι για πάντα το μικρό σου!
Σε αγαπώ πολύ μανούλα
Ο χρόνος που μπορούμε να αφιερώσουμε στα παιδιά μας με το τρέξιμο της καθημερινότητας είναι πραγματικά ελάχιστος. Τις λίγες αυτές στιγμές, ας τους αφιερώσουμε τουλάχιστον ποιοτικό χρόνο. Θα τον πάρουμε πίσω στο μέλλον σε αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό.

© Copyright 2017 Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου - by Good-Morning

Άμεση επικοινωνία        6981 080369

Τελευταία ανάρτηση: