Η ΜΟΝΤΕΛΟΥΚΑΣΤΗ, φάρμακο που χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση του άσθματος και της αλλεργικής ρινίτιδας σε παιδιά και ενήλικες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, συνδέεται με υψηλό ποσοστό παρενεργειών από την ψυχική σφαίρα, όπως εφιάλτες, επιθετικότητα και κατάθλιψη.

Κατ’αυτόν τον τρόπο άραγε θεραπεύουμε τον ασθενή; Η πορεία της υγείας του είναι σωστή, όταν μετά από τη χορήγηση ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει κάποια σωματικά συμπτώματα, προκύπτουν συμπτώματα στην ψυχοδιανοητική σφαίρα, σε ένα βαθύτερο επίπεδο σε σχέση με το σωματικό; Μήπως τελικά η καταπίεση επιφανειακών παθήσεων – συμπτωμάτων οδηγεί σε βαθύτερες διαταραχές;

Τα παραπάνω είναι μικρο παρατηρήσεις που επιβεβαιώνουν τη θεώρηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, σύμφωνα με την οποία, η σωστή κατεύθυνση της ίασης οδηγεί στη βελτίωση πρώτα των βαθύτερων και μετέπειτα των πιο επιφανειακών συμπτωμάτων. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα πρώτα συμπτώματα που αναφέρουν οι ασθενείς που κάνουν Ομοιοπαθητική είναι ότι αισθάνονται πιο ήρεμοι.. Η άμεση δράση του Ομοιοπαθητικού φαρμάκου βαθιά στην ψυχική σφαίρα, υποδηλώνει τη σωστή πορεία της ίασης.

Διαβάστε περισσότερα

CategoryΝέα

© Copyright 2017 Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου - by Good-Morning

Άμεση επικοινωνία        6981 080369

Τελευταία ανάρτηση: